Copyright 2022 - Dokumenteksperten.dk

Om

Dokumenteksperten er startet i august 2016 af Asger Jensen

Jeg har en lang erhvervskarriere der bl.a. har indeholdt titler som telefonsælger, mødebooker, administrationschef, telemarketingchef, direktør, abonnementschef, folkeskolelærer, salgsleder, kundechef og bladsalgschef. Dertil kommer frivilligt arbejde i bl.a. spejderbevægelsen, Folkekirken og Kræftens Bekæmpelse.

Jeg har arbejdet med tekstbehandling og regneark i snart 30 år. Helt siden dengang det var WordPerfect og Lotus Symphony der var virksomhedernes foretrukne programmer.

Dokumenteksperten.dk blev startet fordi jeg har oplevet hvordan mange virksomheder spilder rigtigt mange arbejdstimer, når medarbejdere (som er dygtige på deres fagområde), kæmper med en udfordring i et Excel ark eller en Word funktion, som bare ikke vil give det ønskede resultat.

Dokumenteksperten.dk kan få Excel-arket til at makke ret, kan få Worddokumentet til at udnytte alle de smarte funktioner, og kan konvertere en rå skitse til en blændende PowerPoint præsentation.

Dokumenteksperten.dk kan sikre at medarbejderne i virksomheden bruger tiden på deres kerneopgaver ved at lade os hjælpe med de problematiske dokumentopgaver.

 

 

 

f t g m